Udsigtskikkert til fritid og hygge

Er du den heldige indehaver af en skøn udsigt over naturen ? Hvorfor så ikke gøre det endnu sjovere med en god udsigtskikkert der kan give dig naturen helt tæt på, uden du behøver at flytte dig. Samtidig kan du stille skarpt på helt andre aspekter af naturen, som du i ro og mag på afstand kan stå og nyde.

Hvilken udsigtskikkert skal man vælge ?

Der findes mange modeller på markedet og det kan godt virke som en jungle når man skal vælge hvilken udsigtskikkert man skal købe. Men der er nogle helt basale ting man skal overveje inden man begiver sig på udkig efter sin nye udsigtskikkert:

  • Pris: Hvor meget ønsker du at ofre på din nye udsigtskikkert ? Det er altid en god start at gøre dig overvejelser om hvor meget din nye kikkert må koste. Som så meget andet følger pris og kvalitet naturligvis hinanden.
  • Forstørrelse: Hvor meget skal kikkerten forstørre ? Dette har indvirkning på hvor tæt du ønsker dine objekter at være. Nogle ønsker en forstørrelse på 15-45 gange, andre 20-60 gange, det er meget individuelt.
  • Frontlinsediameter: Hvad hulen er det nu for noget ? Frontlinsediameteren er den diameter som den yderste linse har, og det har indvirkning på hvor god udsigtskikkerten er i skumringen, altså hvor meget lys der kommer ind i kikkerten. Skal du bruge kikkerten meget i skumringen skal du overveje så stor frontlinsediameter som muligt.
  • Kikkertstativ: En udsigtskikkert kan du ikke holde stille selv, derfor er du nødt til at have et stativ at montere kikkerten på. Der findes mange forskellige modeller, og prislejet er lige fra 500,- og opefter. Det er dog vigtigt at vælge et ordentligt kikkertstativ som hurtigt og nemt kan justeres i forhold til det du skal kigge på.
Udsigtskikkert til natur og fritid

Vortex Udsigtskikkert med forstørrelse på 20-60 gange.

Hvor kan jeg købe min nye udsigtskikkert henne ?

Der findes mange steder hvor du kan købe din nye udsigtskikkert og samtidig få god og professionel rådgivning i hvilken model der passer til netop dit behov. De fleste velassorterede fritidsbutikker burde have et ordentligt udvalg som du kan se på, men du kan også i fred og ro sidde foran din computer og købe din nye udsigtskikkert online. Hos f.eks. Kikkert Shoppen kan du få professionel vejledning i hvilken kikkert du skal vælge og hurtigt og nemt bestille via din computer. Husk også, som vi beskrev i vores guide, at vælge et godt kikkertstativ til din nye udsigtskikkert.

Rigtig god fornøjelse med købet af din nye kikkert.

Skriv et svar