Ny webshop med jagtudstyr !

Der bliver færre og færre fysiske butikker med udvalg af jagtudstyr i Danmark. Det giver udfordringer for de mange passionerede jægere, der gerne vil have noget praktisk og anvendeligt jagtudstyr. Men heldigvis dukker der løbende nye online butikker op, der kan være med til at dække behovet for de mange tusinde jægere i Danmark.

Jagtland.dk – Ny webshop med jagtudstyr !

Jagtland.dk er en ny webshop med udvalg af godt og solidt jagtudstyr, og vi har mødt ejeren for at høre lidt om den nye butik.

Hvorfor er der behov for at starte en online butik som Jagtland.dk ?

Markedet indenfor bl.a. jagtudstyr i Danmark bliver hele tiden udfordret af nye online butikker fra udlandet, der opretter danske webshops og sender billigt til Danmark. Vi har drevet online virksomhed siden 2010 og har gjort os mange erfaringer i den tid. Derfor ønskede vi at lave en dedikeret dansk webshop til de danske jægere, hvor de får gode tilbud og dansk service.

Markedet ændrer sig hele tiden, og ved at være tilstede for jægerne, er det også muligt at finde de helt rigtige produkter som jægerne efterspørger. Vi har oplevet flere kunder der har troet at de har handlet med en dansk virksomhed, men da det kommer til stykket er det pludselig en Hollandsk virksomhed, der ikke var så nem at kommunikere med ved reklamationer og lignende.

Er der en fremtid for danske virksomheder indenfor jagtudstyr ?

Det mener jeg helt sikkert der er. De etablerede fysiske butikker der er på markedet idag, gør det rigtig godt. Der vil altid være kunder der ønsker at se udstyret an, og fysisk prøve det inden man køber. Der kan online virksomheder sjældent være med, men for de kunder der har langt til fysiske butikker, er det en fordel at man stille og roligt kan sidde foran computeren og købe sit nye jagtudstyr.

Hvad er fordelen ved at handle hos online virksomheder ?

Fordelen er at butikken har åbent hele døgnet rundt. De fleste online butikker har gode aftaler med fragtfirmaer, og tilbyder billig fragt til hele Danmark. Det er ikke så dyrt at sende pakker mere, og det gør at selvom man har købt sine varer på nettet, kan man sagtens returnere produkterne indenfor en overkommelig pris.

 

Du kan se den nye webshop og udvalget af jagtudstyr hos Jagtland.dk.

Skriv et svar