Monokikkert – Et genialt valg til ferien

Vores erfaring er at man som aktiv fritidsmenneske ofte glemmer nogle helt basale ting på sin tur i naturen. Hvad enten det er vandreturen eller kanoturen i Sverige, er det vigtigt at man medbringer en god og fornuftig kikkert så man kan komme helt tæt på naturen og dens vidunderlige former. Vi hører tit at man ikke gider rende rundt med en stor klods om nakken, men de færreste har hørt om monokikkerter..

Monokikkert – Perfekt at have med i naturen

Hører du også til en af dem der aldrig har hørt om en monokikkert før..?? Så er du nok ikke den eneste. En monokikkert er faktisk rimelig genial, idet den fylder minimalt og prisen er absolut attraktiv. Det er klart at man ikke får den helt samme oplevelse som med en almindelig kikkert, men hvis man ikke ønsker at rende rundt med en kikkert på maven, er en monokikkert absolut værd at overveje. Vi har samlet nogle af fordelene og ulemperne:

Fordele

  • Nem at medbringe. En monokikkert vejer meget lidt og fylder ligeledes minimalt. Man kan have den monteret i bæltet og hurtigt finde den frem når den skal bruges.
  • Prisen. Man kan få gode monokikkerter fra ca. 399,- og opefter, hvilket gør dem særdeles attraktive.
  • Brugervenlighed. En monokikkert er hurtig og nem at betjene med kun en hånd. Det vil sige at du altid har en hånd fri til andre gøremål.

Ulemper

  • Naturoplevelse. Man får naturligvis ikke samme naturoplevelse som med en almindelig kikkert, men tæt på..

 

Monokikkert til fritid og ferie

Overvej en monokikkert som din næste kikkert

Hos Fritids Land mener vi bestemt at du bør overveje en monokikkert, næste gang du skal erhverve dig en god kikkert. Selv børn vil finde det sjovt og spændende at bruge en god monokikkert, det kan jo sidestilles lidt med en sørøverkikkert.. 😉

Du kan få monokikkerter i de fleste velassorterede fritidsbutikker, og flere steder på internettet har de et fornuftigt udvalg af kikkerter. Hos Kikkert Shoppen kan man købe Vortex monokikkerter til fornuftige priser, og alle sammen med 30 års garanti. Så går man ikke helt galt i byen. Vi håber du bliver glad for din næste monokikkert, vi er ihvertfald glade for vores….

Skriv et svar