Klarus Lommelygte – En ny dreng i klassen..

Heldigvis går vi stille og roligt imod lysere og lysere dage. Vinteren kan nogen gange føles meget kold og mørk, og er man naturelsker er det udfordrende at opholde sig i naturen når det er hundekoldt. Men en ting er sikkert, man behøver ikke længere at mangle lys i de mørke timer. Klarus er et forholdsvis nyt lommelygte mærke på det danske marked, men kan de noget, de der Klarus..?!?

Klarus lommelygter – Kraftige, robuste og holdbare !

Ved første øjekast virker Klarus lommelygter til at være et solidt produkt med gode funktioner og finesser. Designet er innovativt og når man ser hvilken lysstyrke som lommelygterne leverer, kan man kun blive imponeret. Man ser hurtigt at lygterne er utrolig robuste, uden dog at være klodsede. Designet gør at lygterne ligger utrolig godt i hånden og der er taget højde for hurtig og nem betjening.

Klarus leverer lygter til stort set ethvert behov, lige fra de helt små lygter til at have i sin nøglering, til de helt store eftersøgningslygter på flere tusinde lumen. De fleste modeller følger der genopladeligt batteri med, og de sidste nye modeller har en praktisk indbygget oplade funktion med indikator for opladet/afladet. Opladningen foregår ved hjælp af det medfølgende USB kabel som enten kan tilsluttes direkte til en USB adgang eller med USB adapter til almindeligt netstik.

Klarus XT12 - Kraftig lommelygte

Klarus XT serien – Suveræne lygter til fritid og jagt !

Mangler du en god og kraftig lommelygte til jagt eller fritid, kan vi absolut anbefale dig at kigge nærmere på Klarus XT serien. Serien af lommelygter er specielt udviklet til professionelt brug og er utrolig robuste og holdbare. Lommelygterne kommer i flere lysstyrker, lige fra den mindste XT1A med 180 lumen til den helt store model XT20 på hele 2000 lumen. Ja der står rigtigt, TOTUSINDE lumen til en pris lige omkring 1500,- !!

Vi har haft fornøjelse at teste flere forskellige Klarus modeller, og de har alle overbevist os om at vi bliver nødt til at eje sådan en lygte..!! 😉

Du kan se mere om de forskellige Klarus modeller på den officielle hjemmeside www.klaruslight.com eller er du allerede klar til at købe kan du finde et stort udvalg online her.

Skriv et svar