Høreværn til jagt og fritid.

Hørelsen er en del af vores vigtigste sanser og derfor er det naturligvis noget vi skal beskytte for enhver pris. Til daglig er vi udsat for mange høje lyde og det er vigtigt at beskytte sin hørelse så snart man har mulighed for det. Her kommer et høreværn ind i billedet, vi har lavet en lille vejledning i hvad du skal være opmærksom på når du skal vælge dit nye høreværn.

Høreværn – Hvad skal jeg overveje ?

Der er flere ting du skal være opmærksom på når du skal vælge dit nye høreværn. Vi har lavet en lille liste over de mest gængse ting som du skal overveje når du skal købe ny beskyttelse af dine ører..

Aktivt eller passivt høreværn: Har du behov for at kunne kommunikere mens du benytter høreværnet, er det vigtigt at du vælger et høreværn som har en elektronisk funktion, hvor det automatisk lukker høje lyde ude. Den aktive funktion gør også at du nemt kan høre hvad der foregår omkring dig, hvorimod passive høreværn ikke har nogen elektronisk funktion.

Aktiv dæmpning: Et elektronisk høreværn har den fordel at samtaler der foregår i nærheden bliver gengivet så man nemt kan deltage i dem, men så snart en lyd kommer over f.eks. 85 dB bliver den sorteret fra i elektronikken. Dette gør at man f.eks. på en skydebane nemt kan have sine høreværn på hele tiden, og samtidig ikke gå glip af samtaler.

Høreværn med radio: Der findes flere modeller på markedet som har en indbygget radio. Dette kan være en fordel hvis man har et erhvervsmæssigt formål med at have høreværn på. Her kan man nyde radio mens man udfører sit arbejde.

Høreværn med Bluetooth: Det seneste på markedet er høreværn der har indbygget bluetooth funktion. Herved kan man nemt forbinde med eksempelvis sin smartphone, og derved høre musik, podcast og lignende.

høreværn til jagt og fritidHvor kan jeg købe høreværn henne ?

Der findes mange steder hvor man kan erhverve sig et høreværn, herunder specialforretninger og byggemarkeder. Er man på udkig efter et høreværn til jagt kan man med fordel købe online, hvor produkterne ofte bliver leveret fragtfrit. Eksempelvis Outdoor Adventure fører et bredt udvalg til både jagt og fritid, og her kan man hurtigt og nemt handle online.

Vi håber du har fået lidt inspiration med denne lille vejledning, har du tips og tricks er du meget velkommen til at smide en lille kommentar herunder. 😉

Skriv et svar