5.11 Rush rygsække – Genial rygsæk til outdoor og fritid

Der er mange meninger om hvad en god rygsæk skal kunne. Lige så mange meninger som der er brugere. Men der er dog nogle fælleskrav som der skal være opfyldt for at få en god og praktisk rygsæk. Vi har testet 5.11 Rush serien af rygsække og giver her vores mening og vurdering af dem.

5.11 Rush rygsæk – Fra ide til produkt

5.11 er et amerikansk mærke som oprindeligt blev udviklet til det amerikanske forsvar og militær. Udviklerne af produkterne lagde vægt på slidstærkhed, komfort og praktisk anvendelse. Alle de produkter som 5.11 producerer har netop disse kendetegn, hvad enten der er tale om bukser, jakker eller rygsække. Og netop med deres udvikling af 5.11 Rush serien er der i den grad blevet lagt vægt på de ovenstående detaljer. Det er den tidligere Navy S.E.A.L. Kyle Lamb som har designet tasken og fremkommet med ideerne til alle de praktiske features.

5.11 Rush serien er en serie af 3 forskellige størrelser, Rush 12 – Rush 24 og Rush 72. Vi har testet Rush 24 som er mellemklassen indenfor serien af rygsække. Alle størrelserne leveres i flere forskellige farver, blandt andet: Sort, Sandstone, Olivengrøn, MultiCam samt RealTree®.

Rush 24 er en mellemstor rygsæk med en kapacitet på 33 liter. Rygsækken har et utal af forskellige lommer som kan benyttes til stort set alt.. Vi vil undlade at beskrive alle lommerne, men blot lade billederne tale for sig selv. Rygsækken er produceret af 1050-denier nylon som udover at være utrolig kraftigt og slidstærkt også er vandtæt.

5.11 Rush 24 rygsækBag ved det kraftige bærehåndtag er der en foret lomme til at opbevare eksempelvis solbriller eller lignende.

Det store rum, eller hovedrummet om du vil, indeholder masser af lommer som enten kan snørres eller lynes. Her kan man nemt pakke sin taske så alt ligger godt og sikkert pakket.

Et andet praktisk rum, er hydration lommen som er designet til at kunne indeholde alle de kendte mærkers drikkesystemer. Lommen har et praktisk ophæng til din hydration-pack så den ikke falder ned i bunden, hvor den intet formål har.

Rygsæk med god pasform og komfort

Rygsækken fra 5.11 har en rigtig god pasform og kan hurtigt og nemt indstilles så den sidder perfekt på ryggen. De justerbare skulderstroppe er ekstra polstret for optimal komfort og kan nemt indstilles. Brystspændet kan indstilles i 4 forskellige positioner, så det passer til de fleste mennesker. Enkel men utrolig genial feature.

5.11 Rush 24 RygsækVi er ikke i tvivl om at du vil blive ovenud lykkelig for din 5.11 Rush rygsæk, vi er ihvertfald. Det er imponerende med muligheder som tasken byder på. Du kan købe 5.11 Rush 24 i mange veludstyrede fritidsbutikker, eller du kan finde den online hos f.eks. Outdoor Adventure.

 

Skriv et svar